Ravintola Riihikelo

TUNNELMALLINEN RAVINTOLA RIIHIKELO MUURAMEN RIIHIVUORESSA

 

Riihivuoren luonnonkauniilla huipulla sijaitseva, tunnelmallinen Riihikelo palvelee ympäri vuoden. Ravintola sijaitsee Muuramen Riihivuoressa, 20 km 9-tietä Jyväskylästä. 

Kesäkaudella nautitaan upeista tapahtumista, musiikista sekä kesäteatteriesityksistä Riihivuoren teatterissa. Esitysten ohessa herkutellaan kesäteatterimenulla ja virkistävillä väliaikatarjoiluilla. 
Kokousvieraille tarjoamme mieleenpainuvat puitteet. Ravintolasali muuntuu nopeasti ja helposti pienemmiksi kabineteiksi, joten voimme järjestää 10–300 henkilön ryhmätilaisuuksia. Vuokraamme myös Fatbike-pyöriä. Lämpimästi Tervetuloa!

 

ALMA ja LOUISE – ROUHEA ROCKMUSIKAALI! 

Vauhdikas roadtrip-rockmusikaali näkymättömistä naisista, joita ei voi olla näkemättä! Eikä myöskään kuulematta, sillä niin rouheasti soi Teatteri Eurooppa Nelosen huippubändi naisten autostereoissa. Riihivuoren kesän 2023 musikaali on ennen näkemätön, hauska ja harhaan johtava esitys, joka on ihan pakko kokea! 

Keski-ikäiset Alma ja Louise kaasuttavat Muuramen Riihivuoren rinnettä alas, selviävät hengissä ja aloittavat matkan kohti itseään. Kaksi toisilleen aiemmin tuntematonta naista ystävystyvät ja huomaavat pian olevansa sankariainesta. Mutta miten ihmeessä Greta Thunberg päätyi takakonttiin? Hyppää Alman ja Louisen kyytiin, viskaa paras versio itsestäsi tien varteen ja nauti matkasta!

 

Näytelmän kirjoittaa ja ohjaa Taava Hakala. Nimirooleissa nähdään mm. Kätevä emäntä -sarjasta tuttu Minna Kivelä sekä Teatteri Eurooppa Neljän oma iki-ihana supernainen Neija Välilä. Muissa rooleissa nähdään mm. Sohvi Roininen ja Toni Harjajärvi, UMC – Dance Studios Stage -tanssijat huippukoreografi Sanaz Hassanin johdolla sekä TE4 Band solistinaan Emma Balbatsu. 

Esitykset 28.6-30.7.2023

 

Ryhmätarjous Ruokailu + Teatteri -paketti alkaen 47 €/hlö. Lisätiedot

Osoite:

Riihivuorentie 313
40950 Muurame

Puhelin:

040 070 6691

Verkkosivut:

https://www.ravintolariihikelo.fi/

Sähköposti:

myynti@ravintolariihikelo.fi

Some:

Facebook

Instagram

Kuvagalleria