Kivitasku

Etsitkö elämyksellistä saunomiskokemusta läheltä Jyväskylää, juhlatilaa tai majoitusta luonnonrauhassa? Kivitasku on erilainen, tunnelmallinen ja mieleenpainuva maaseudun järvimiljöössä sijaitseva tila Muuramessa.

Haiku-sauna on suomalainen haapahirsinen savusauna. Sen löylyt ovat eksoottinen, kiehtova ja perinteinen, kokemisen arvoinen elämys. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus uintiin Kalajärvessä. Haiku-saunaan mahtuu kerrallaan noin 30 kylpijää.

Juhla- ja kokoustilana Kivitaskussa toimii ainutlaatuinen sininen hirsitalo Villa Kivitasku ulkoterasseineen. Villa Kivitaskuun mahtuu noin 60 henkeä. Tilaisuuksiin tilattavissa kauttamme erilaista maukasta ruokaa yhteistyökumppaneiltamme tai voitte järjestää oman ruokatarjoilun.

Villan käsityöpuodista voit ostaa ekologisia ja persoonallisia tuliaislahjoja puusta ja villasta. Pihapiirissä lampaat ja kanat tervehtivät tulijaa.

Majoitusta Kivitasku tarjoaa aitta- ja hirsitalomajoituksen muodoissa.

Kivitaskun Haiku-sauna ja käsityö-kesäkahvila ovat avoinna kesä-, heinä- ja elokuussa seuraavasti:

Kesäkeskiviikkoisin Haikusaunan yleisövuoro klo 17:00-21:00. Hinta 12 € / hlö.

Kesäkahvila Villa auki keskiviikkoisin klo 12:00-17:00. Voit halutessasi tehdä oman huopatyön ja tutustua Villan huopataidenäyttelyyn, jossa on esillä Kivitaskun ekologisia ja uniikkeja puu- ja huopatuotteita.

 

Tutustu Haiku-saunaan Etusivu – Haikusauna (kivitasku.com)

Tutustu majoitukseen Aittamajoitus Muurame, Kivitaskun aitassa tilaa 7-8 hengelle | Villa Kivitasku

Tutustu Villaan Häät Villa Kivitaskussa | Muurame | Villa Kivitasku

Osoite:

Kivitasku Muurame,
Kivitaskuntie 48
40950 Muurame

Puhelin:

050 523 7740

Verkkosivut:

kivitasku.com

Sähköposti:

info@kivitasku.com

Some:

Facebook

Kuvagalleria