Hirvivuoren kartano

Idyllinen, historiaa huokuva maalaiskartano yksityis- ja yritystilaisuuksien pitopaikaksi. Luonnonkauniissa, rauhallisessa maalaismiljöössä järjestyvät unohtumattomat juhlat.  

Tiedossa häät tai syntymäpäivät vai etsitkö kenties rauhallista majoitusta? Hirvivuoressa tilaisuudet sekä majoittuminen järjestyvät ympärivuotisesti. Päärakennuksen historia yltää 1860-luvulle, jolloin se on rakennettu ylväälle paikalleen Hirvivuoren laelle. Rustiikkinen juhlasali luo menneen ajan tunnelmaa. Ikkunoista avautuvat kauniit näkymät pihapiiriin sekä ympäröivään Keski-Suomeen. Tila sijaitsee komealla selänteellä peräti 220 m merenpinnan yläpuolella.  

Sekä juhlasali että majoitustilat sijaitsevat samassa kartanorakennuksessa. Juhlasaliin mahtuu 30 henkilöä katettuun juhlapöytään. Kartanossa voidaan viettää maksimissaan 50 henkilön tilaisuuksia, jolloin istumapaikkoja on myös juhlasalin viereisessä huoneessa. Kartanossa on tilava keittiö, jossa juhlatarjottavat voi halutessa järjestää itse tai tilata pitopalvelun. Kartanon vierailla on lisäksi käytössään sauna- ja suihkutilat sekä sisäporeamme. Majoitustilaa on 12 hengelle sekä 2 varavuodetta. Majoitustilat sijaitsevat ylä- ja alakerrassa. Yläkerrassa on 2 erillistä, pienempää makuuhuonetta sekä parvi makuu- ja oleskelutilana. Alakerrassa on kaksi erillistä, suurempaa makuuhuonetta. Ei lemmikkieläimiä. Wc-tilat löytyvät sekä ylä- että alakerrasta. Vieraiden käytössä ovat myös astia- ja pyykinpesukone.  

  

Lämpimästi tervetuloa! 

  

Hinnasto: 

Majoitus 85 €/hlö/vrk (sis. liinavaatteet ja siivous) 

Juhlat ja tilaisuudet pe-su alkaen 950 €  

Juhliin loppusiivous 100 € 

(Hinnat sisältävät alv:n) 

  

Hirvivuoressa myös itsepoimintana satokauden herkut:  

Viinimarjat sekä karviaiset heinäkuun lopussa.

Omenat elokuun lopusta aina lokakuuhun saakka. 

Osoite:

Mäenkyläntie 142, 40950 Muurame

Puhelin:

0400 517 800

0400 541 050

Verkkosivut:

Hirvivuoren kotisivut

Sähköposti:

info@hirvivuori.com

Kuvagalleria